Elämää PinnanAlla-blogi


Ajatuksia, jotka sinkoavat tornadojen lailla, etsien karkeaa pintaa joihin iskeytyä. Tunteiden salakavalaa viettelystä haarniskaisessa puvussa, joka kätkee alleen mullistavia älynväläyksiä. 


Tänään ajattelin aloittaa ALUSTA - taas jälleen kerran, mutta onneksi minua kuitenkin lohduttavat sanat:

Välillä tuntuu, että uutiset eivät ole täynnä kuin vihaa, ahneutta ja katastrofeja... ja mietin, missä ovat ne myönteiset ja iloa tuottavat uutiset - sellaiset, jotka antaisivat uudenlaista elinvoimaa jokaiselle?!

Jokainen meistä uskoo ja ajattelee, just niinkuin itse haluaa - tai ainakin sitä helposti ajatellaan näin, eikö? Mutta kuinkahan paljon me oikeasti tiedostamme ajatustemme taustalla olevat erilaiset "uskomuset" ja asenteet, joita meihin on elämämme varrella syötetty ja jotka vaikuttavat meihin koko ajan.

Jostain ihmeen syystä, meidän ihmisten tulee ensin kaivaa sitä verta nenästään, ennen kuin edes alkaa hitustakaan miettimään sitä elämäänsä - silleen kunnolla - YOU KNOW?!

On monia asioita, joita voimme harjoitella elämässämme. Välillä voimavarat riittävät enemmän ja välillä vähemmän ja se on ihan normaalia meille kaikille. On hyvä ensin tiedostaa, mitä kaikkea voi opetella tekemään itsensä hyväksi ja ymmärrän täysin, mikäli välillä tallainen ajatus tuntuu kaukaiselta tai mahdottomalta toteuttaa omassa elämässään.

Äiti sanana pitää sisällään helposti aikamoisen tunnelatauksen. Voimme ylistää sitä itsemme kautta tai vahingoittaa omaa olemustamme monin eri ajatuksin. Mietin näin äitienpäivän lähestyessä, että mitä äiti sinulle merkitsee?

Viime viikkojen aikana on monenlaiset ajatukset ja tunteet pyörineet mielessäni, olenko siis erilainen, tavallinen "tunteva ihminen" vai yhtään mitään tässä luomakunnassa?!

Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista... se on väistämätön totuus, mitä emme aina kykene hallitsemaan... ainoa asia mitä voimme opetella on sopeutuminen ja tunteiden hallitseminen.