Uutta iloa elämään - syvällisistä artikkeleista

Nyt voit tutustua moniin eri artikkeleihin, jotka ovat luettavissa erilillisessä julkaisussa maksutta, tai vielä enemmän löydät mielenkiintoisia aiheita & vinkkejä myönteinen elämänmuutos -sivulta.

Kutsu Toiseenlaiseen Maailmaan on itsenäinen verkkojulkaisu, eikä se ole sitoutunut mihinkään uskontoon tai ismiin. Ennemminkin se pyrkii raottamaan kultaisen keskitien viitoittamaa "tietä" - käyttäen ikiaikaista maailaisjärkeä, joka on varustettu sydämen viisaudella.

Lisätietoa julkaisusta>

Lisätietoa Myönteisestä Elämänmuutoksesta>


Uusimmat artikkelit

Koetko välillä, että sinua käytettäisiin hyväksi, olisit liian kiltti tai sinulle "tyrkätään" muiden asiat, jotka sinun tulisi jaksaa hoitaa ja tehdä? Kuormittavatko muiden sanomiset tai jopa vaateet sinua liikaa?

Moni ihminen ei kykene antamaan anteeksi siksi, että kokee itsensä syvästi loukatuksi, petetyksi, hylätyksi tai hänen itsetuntonsa on muserrettu. Lisäksi voi olla vääriä uskomuksia siitä, mitä anteeksiantaminen todellisuudessa on ja kuinka se tulisi tehdä. Anteeksiantaminen ei myöskään aina onnistu saman tien, vaan se voi vaatia monia kohtaamisia...

Katsellessani ulos ikkunasta huomaan, kuinka luonto muuttaa olomuotoaan joka hetki. Mietin välillä luonnon mukautumisen kautta sitä, että olenko jo ennakkoon itse valinnut jokaisen kokemuksen, jonka "maailmankaikkeus" minulle tarjoaa? Ovatko kaikki luonnossa havaitsemani asiat luonnon omaa muutosta vai tapahtuukohan meissä samanlainen prosessi...

Tuleeko meidän aina jaksaa rakastaa, jopa sitä pahantekijää? Antaa anteeksi? Ja mitä se todellinen rakkaus merkitseekään - minulle, sinulle tai meille kaikille?

Voiko vähemmän olla todella enemmän? Eläessään yltäkylläisessä maailmassa, jossa tavaraa on saatavilla enemmän kuin vähemmän - herää kysymys - onko mikään koskaan tarpeeksi? Saneleeko haluluontomme elämäämme? Ja miten voisimme kokea tämän pursuavan määrän keskellä onnellisuutta? Ja tuovatko tavarat edes sitä toivottua onnea?

Eikö olekin huvittavaa tai kamalaa, että tässä maailmassa voi olla ihmisiä, jotka kokevat, että kukaan ei rakasta heitä, mutta ennen kuin päästään tähän, niin aloitan tämän tarinan alusta - miehestä, joka koki näin elämässään, että hän ei ollut kenenkään rakkauden arvoinen.

Tietyt tavat toimia ja tottumukset ajatella voivat olla hyvinkin kiinnittyneitä meihin. Niitä ei välttämättä aina edes havaita tai tunnisteta. Toisinaan niistä voi olla vaikea irtaantua tai muuntaa positiivisemmiksi toimintamalleiksi. Nämä opitut tavat tulevat ne sitten lapsuudesta tai keinoista, joilla olemme ehkä aikaisemmin selvinneet...


Hyvän mielen -uutiskirje

Hyvän mielen kirjeeni saapuu sähköpostiisi joka maanantai. Kirjeessäni kerron sinulle eläviä tarinoita ja annan vinkkejä, jotka liittyvät olennaisesti hyvän mielen kehittämiseen ja tasapainoisen elämän saavuttamiseen. Kirjeeni on sinulle täysin ilmainen.

Tietosuojakäytäntö 

Tilaa Hyvän Mielen -uutiskirje

* indicates required