Elämää PinnanAlla-blogi

Ajatuksia ja tapahtumia elävästä elämästä

Keskusteluja ja kanssakäymistä ihmismielen ja tunteiden syvimmistä pyörteistä, tasapainoilua ja ymmärrystä elämän rajapinnoista, joissa kaikki on katoavaista...ja silti jotain jää aina jäljelle.


Tänään ajattelin aloittaa ALUSTA - taas jälleen kerran, mutta onneksi minua kuitenkin lohduttavat sanat:

Välillä tuntuu, että uutiset eivät ole täynnä kuin vihaa, ahneutta ja katastrofeja... ja mietin, missä ovat ne myönteiset ja iloa tuottavat uutiset - sellaiset, jotka antaisivat uudenlaista elinvoimaa jokaiselle?!

Jokainen meistä uskoo ja ajattelee, just niinkuin itse haluaa - tai ainakin sitä helposti ajatellaan näin, eikö? Mutta kuinkahan paljon me oikeasti tiedostamme ajatustemme taustalla olevat erilaiset "uskomuset" ja asenteet, joita meihin on elämämme varrella syötetty ja jotka vaikuttavat meihin koko ajan.

 Hei,

Ja tervetuloa lukemaan Aivomyrsky-blogiani ja saamaan enemmän tietoa & taitoa, kuinka sellaisistakin ilmiöistä kuin masennus, ahdistus ja paniikkikohtaukset...voi päästä eroon.

Voit mm. lukea, kuinka olen mustien pohjamutien kautta joutunut opettelemaan elämään aivan uudenlaisella tavalla.

Ennen kaikkea tällä sivustolla jaan tietoa & taitoa siitä, kuinka alastomaksi revitty ihminen voi selvitä, nousta uudestaan ylös ja jopa löytää kantavaa iloa & onnellisuutta elämästään.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat vain sanoa Hei, niin oveni ovat aina avoinna ja voit ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä suoraan tästä>

Ystävällisin terveisin

Eva Hankasalo

Yksityisen sivuston aiheet, joista kirjoittelen & jaan tietoa/taitoa

#Ahdistuneisuus

#Ajatuksen voima

#Elämäntaito

#Henkinen hyvinvointi

#Herkkyys

#Ihmissuhteet

#Itsetuntemus

#Jälleensyntymä

#Karman laki

#Kiitollisuus

#Läsnäolon taito

#Masentuminen

#Meditaatio

#Mieli ja mielenhallinta

#Myönteinen elämänmuutos

#Paniikkikohtaukset

#Parisuhde

#Pelkojen kohtaaminen

#Rentoutuminen

#Selviytymistarinat

#Stressin hallinta

#Tunteet ja tunteiden hallinta

#Voimavarojen kehittäminen

Mukana matkassa

Kumppanuusohjelmat, joita hyödynnän omassa työssäni & elämässäni jatkuvasti voidakseni tasapainoisemmin ja kokonaisvaltaisesti paremmin

*Osa tämän sivun linkeistä on affiliate-linkkejä. Affiliatelinkin klikkaaminen ei aiheuta sinulle kuluja, joten voit kaikessa rauhassa vierailla sivustoilla. Suositten vain niitä palveluja ja sivustoja, joita olen itse kokeillut ja todennut toimiviksi apuvälineiksi tasapainoisen mielen kehittämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämiseen.