Hän ei vain valitettavasti ymmärtänyt, mitä itselleen teki

Oletko koskaan satuttanut itseäsi? Tai saanut kehoosi... sormenpäähäsi haavaa, joka tulisi hoitaa kuntoon?

Olen muutaman viimeisen viikon aikana surukseni seurannut erästä henkilöä, joka ei osaa päästää irti loukatuksi tulemisen tunteestaan ja käsitteestä "se on sinun vikasi".

Näen koko ajan hänen postauksiaan, hyökkäyksiään milloin ketäkin ihmistä kohtaan ja "rivien välissä olevaa tarinaa siitä", kuinka paha olo hänellä itsellään on!

Negatiivinen tunne on jäänyt hoitamatta!

Kuvituskuva: Shutterstock.com  

Tiedät jo varmaan, mitä tällaiset tunteet aiheuttavat ja miten ne vaikuttavat, mikäli sinä itse olisit vaikka tällaisen ihmisen kohteena, mutta tiedätkö sen, miten niihin voi oppia suhtautumaan järkevämmin ja antaa niiden olla viemättä omia voimavarojasi?

Siihen tarvitaan itsetuntemusta! Vanha viisaus sanoo "samassa suhteessa kun opit tuntemaan itseäsi, opit ymmärtämään muita!"

Helppoa ja yksinkertaista eikö? Vain päästää irti ja elää onnellisena elämänsä loppuun asti kuin saduissa... vai tarvitsetko kenties apua?

ENSIAPU

  • Mikäli saat haavan sormenpäähäsi, niin tiedät varmasti mitä sinun tulisi sille tehdä... eikö vain? Putsaat sen ja laitat laastarin päälle ja asia hoidettu pois päivä järjestyksestä. Helppo juttu.
  • Silloin kun haavasi on syvempi, etkä saa verenvuotoa itse loppumaan menet hoidattamaan sen lääkärillä. Tämäkin on yksinkertaista.

Molemmissa tapauksissa asia on helposti ratkaistavissa ja kun ne on hoidettu, niin unohdat ne. Tuskinpa enää muistat kaikkia haavojasi, joita kehosi on saanut laastarilla paikata?!

Miksi sitten tunnehaavojen paikkaaminen ei onnistu yhtä helposti? Ja minne kaikki tunnelukkojen laastarit ja "lääkärit" katosivat?

Tämän asian hoitamiseksi tarvitset itsetuntemusta!

Itsetuntemuksen oppikurssi on oiva "laastari & lääkäri" tunnehaavojen sitomiseen, lue lisää tästä.

Ajatteletko koskaan, että jokin asia tai muu sellainen olisi jonkin toisen vika? Oletko esimerkiksi vielä vihainen sille lasinsirpaleelle, jonka päälle astuit paljain jaloin?

Mitä jos voisitkin löytää oman "laastarisi" ja saada verta vuotavat tunnehaavasi paranemaan? Miltähän se sinusta tuntuisi?

Sinulla on aina olemassa kolme vaihtoehtoa:

  • Pitää kiinni vanhasta elämästäsi
  • Opetella uusia selviytymiskeinoja ja luoda toisenlainen elämä
  • Olla tekemättä mitään ja ...?

Muista kuitenkin, elämäsi on kuitenkin tässä ja nyt, joten tee itsesi puolesta viisas valinta!

Lämpöisin halauksin

Eva H.

Uusimmat kirjoitukset blogissa

Lue kuulumisia tai mikä on uutta hyvinvoivan mielen kehittämise

Haluatko kommentoida tai jakaa ystävällesi?