Ovi sisimpään -kirja

Muistan, kun tämä kirja tuli markkinoille. Kävin silloin joillakin hyvinvointimessuilla, kun eräs vanhempi herras mies käveli iloisin katsein minua vastaan ja alkoi esittelemään tätä kirjaa ja kertomaan omia kokemuksiaan. Silloin pidin hänen puhettaan pelkkänä "myyntikikkana", mutta totuus näyttäytyi minullekin myöhemmin aivan toisenlaisessa valossa.

Koska etsin silloin, kuten tänäkin päivänä aina ns. "kättä pidempää", joiden avulla kykenisin kehittämään taitojani ja voida vielä paremmin, niin tämä on toinen kirja, josta tuli minulle pariksi vuodeksi joka aamuinen tapa lukea.

Kirja esittelyssä kerrotaan mm. seuraavaa: 

Ovi sisimpään on kirja henkisistä arvoista - rakkaudesta, ilosta, rauhasta, kiitollisuudesta, yhteydestä. Löydä nämä ja muitakin teemoja kirjan sivuilta yhä uudelleen, sillä toistaen Eileenin opastavin sanoin: "Muistutan sinua jatkuvasti, hyvin rakastavasti ja hellästi, elämän merkittävistä asioista, kunnes niistä on todennäköisesti tullut osa sinua, jolloin ne elävät ja liikkuvat ja asuvat sinussa."


Tässä päiväkirjassa on yksinkertaisesti kirjoitettua innoittavaa sanomaa käytännöllisestä ja herättävästä ohjauksesta. Siinä on myös selviä esityksiä jokapäiväistä henkistä kasvua ja kehitystä ajatellen. (https://www.adlibris.com/)


Ja on pakko myöntää, että kun otti tämän kirjan lopulta aamuisiin arkirutiineihinsa, niin elämässä alkoi tapahtua myönteistä. Päivät alkoivat paremmin ja jostain alkoi tulla myös sitä "valoa", niihin harmaisiin hetkiin.

Vaikka omalla tavallaan koin kirjan hieman "uskonnolliseksi", niin hyppäsin niiden sanojen yli, enkä antanut niiden estää omaa sisäistä mielen työskentelyäni.

Huomasin, että kirjaa on edelleen saatavissa monissa kirjakaupoissa / verkkokaupoissa ja voi olla että se on mahdollista löytää myös kierrätettynä tai kirjastostakin.

Voin lämpimästi suositella tätä kirjaa hiljaisiin hetkiin.