MYÖNTEINEN ELÄMÄNMUUTOS lähtee käyntiin - NYT!


Pyrimme kaikki toimimaan tietämyksemme mukaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus arkemme voi kuitenkin luoda muutoksia ja paineita, joihin emme ole osanneet varautua. Sen vuoksi koen, että kyetäkseni auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla myönteisessä elämänmuutoksessa, on minun oltava sinulle täysin rehellinen. Pysyvän myönteisen elämänmuutoksen saavuttaminen vaatii harjoitusta, vanhoista toimimattomista asioista poisoppimista, pitkäjänteisyyttä, aikaa, kärsivällisyyttä ja periksiantamattomuutta. Uskon, että tämän sinä tiesitkin.

Onko tämä tuttua sinunkin elämässäsi?


Olen valitettavan usein nähnyt, kuinka pyritään tarjoamaan "ongelmien" poistamiseen nopeita keinoja, jotka tuovat vain hetkellisen ratkaisun, mutta eivät pysyvää tulosta. Vaikka olisikin kivaa päästä omista vaikeuksistaan ja ongelmistaan eroon minuutissa, ymmärrät varmasti itsekin, ettei se valitettavasti ole mahdollista. Elämässä selviämiseen ja parempaan arkeen tarvitaan viisautta ja syvempää näkemystä.

En lähde tavoittelemaan kanssasi kuuta taivaalta, koska lukuisten hokkuspokkuskokemusten kautta olen huomannut, että onnellisuuteen ei ole pikapassia ja pitemmällä aikavälillä nämä eivät yksinkertaisesti toimi. Siksi pyrin auttamaan sinua löytämään pysyvän & myönteisen muutoksen, jonka omakohtaisesti tiedän toimivan, sillä olenhan testannut sen omassa elämässäni.

Kun oppii erottamaan jyvät akanoista ja tekemään viisaita valintoja arkipäivän tiimellyksessä, antaa se automaattisesti toimivan ja pysyvän perustan elämälle ja myönteiselle elämänmuutokselle.

Kun teet oikeanlaisia harjoituksia mielesi kanssa ja noudatat oikeanlaista ohjelmaa, tulokset alkavat puhua puolestaan... hyvinkin nopeasti!

Mistäkö tiedän tämän todeksi?

Aloitin vuonna 2006 todellisen syväluotaamisen itseni kanssa etsien vastauksia elämälleni ja koettaen löytää pysyviä muutoksia ja toimivia ratkaisuja arkeen, stressiin ja väsymykseen. Kun löysin ja aloin noudattamaan vanhan viisauden lähteen "opetuksia" näin, että asiat alkavat muuttumaan elämässäni myönteisemmiksi ja paremmiksi... hitaasti, mutta varmasti. 

Näiden omakohtaisten muutosten myötä rohkaistuin ja aloitin myös muiden kanssa työskentelemisen myönteisen elämänmuutoksen puolesta. Koen, että jokainen meistä haluaa elää tasapainoista ja hyvää arkea ja kokea mielenrauhaa ja onnellisuutta. Matkan varrella olen kuitenkin saanut havaita, että joskus erilaiset elämäntilanteet vaativat enemmän työtä ja harjoittamisen toistamista kuin toiset, mutta kaikki on silti aina mahdollista muutokselle eikä mikään ole pysyvää, ei edes maailman huonoin päivä. Ja kuten vanha suomalainen viisaus "paistaa se aurinko risukasassakin" on täysin totta, meidän tulee vain löytää oma sisäinen "aurinkomme".

Voiko elämäänsä mukamas muuttaa PAREMMAKSI ihan yksin... vai???

Jokaisen elämä on kuitenkin erilainen. Vaikka olen pyrkinyt tekemään Myönteisen elämänmuutos -sivuston mahdollisimman käytännönläheiseksi, niin tiedän ja ymmärrän, että jokaisen jäsenen elämäntilanne on hyvin erilainen. Siksi koen tarpeelliseksi, että olemme koko tämän matkan yhteydessä toisiimme verkkosivuston ja webinaarien ja/tai verkkovideoiden kautta, jotta kykenen auttamaan sinua muutoksissasi mahdollisimman paljon ja lempeästi. On todella tärkeää, että jo matkan alkuvaiheessa voit saada pieniä onnistumisen kokemuksia, jotta luottamus omaan osaamiseesi kasvaa. Oppiessasi luottamaan siihen, että sinä osaat ja pystyt, alat tehdä tietoisesti viisaampia ja myönteistä elämänmuutosta tukevia päätöksiä arjessasi.

Muutama sananen minusta ja Myönteinen Elämänmuutos sivustosta

Ihmisenä minusta löytyvät avoimuus, rehellisyys, kunnioittava ja empaattinen ote jokaista kanssakulkijaa kohtaan sekä taito katsoa asioita pintaa syvemmältä. En siis ole täydellinen, vaan ihminen, joka haluaa ja pyrkii jakamaan sitä, mistä on itse selvinnyt ja hyväksi elämässään havainnut...

Itse sivustosta... mikäli päätät haluta lähteä mukaan tälle syväluotaavalle matkalle, voin taata, että se tulee olemaan käänteentekevä kokemus, joka jättää pienen tai ison siemenen elämään sydämessäsi myönteisemmän elämän puolesta.

Suojattu Myönteinen Elämänmuutos -sivusto pitää sisällään mm. seuraavia asioita:


Tasapainoa

Jokainen uusi artikkeli mahdollistaa saavuttamaan  mielen tyyneyttä ja pysähtymistä itsensä erään.

Uudenlaista energiaa

Ohjeita Hyvän mielen ruoan valmistamiseen aamusta iltaan, kokonaisvaltaisen kehosi parhaaksi.

Itsensä tuntemista

Vastoinkäymisten ylittämistä rauhallisin mielin ja syvällisen tunnetyöskentelyn avulla.

Onnistumisia

Lukuisia harjoitteita, joilla varmistat paremman tulevaisuuden.

Lehtiarkisto

Toiseenlaisen Maailmaan.

Voimaa luonnosta

Ideoita, uutta inspiraatiota, luonnon parantavaa voimaa, hiljentymistä itsensä ääreen.

Ajatonta viisautta

Läsnäolon taitoa, tietoista läheisyyttä & sisäistä oivaltamista.

12-kuukauden ohjelma

Takaa mahdollisuuden Myönteiseen elämänmuutokseen.

Arvo 179,00

Aktiivista sivustoa  yhdistää arvostus omaa elämää kohtaan, halu nauttia mielen tasapainosta ja kiinnostus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen.


"Anna itsellesi parempi tulevaisuus"

Mistä tiedät sopiiko tämä sivusto juuri sinulle?

Tämän sivuston sisältö ei todennäköisesti sovi kaikille. Jos ajattelet, että parempi ja onnellinen elämä ilmestyy kotiovellesi vain ilmoittautumalla tälle Myönteinen Elämänmuutos -jäseneksi mukaan, olet valitettavasti väärässä. Vaikka saatkin kaiken materiaalin ja harjoitukset valmiina, tulee sinun itse tarttua toimeen ja toimia annettujen ohjeiden mukaan. Eli vain 15 minuuttia päivässä sinua itseäsi ja elämääsi varten.

Ollessasi motivoitunut myönteisemmän elämänmuutoksen puolesta ja innokas pääsemään eroon stressistä, huolista ja valmis kokeilemaan jotain uutta samanhenkisten ihmisten kanssa, tämä Myönteinen Elämänmuutos sivuston materiaali silloin tehty juuri sinua varten!

Onhan sinullakin vain muutama lyhyt minuutti aikaa itsellesi ja tulevalle elämällesi? Eikö vaan?

Myönteinen elämänmuutos lähtee käyntiin neljän K:n periaatteesta: Opit kuuntelemaan itseäsi ja muita, opit keskittymään olennaiseen, opit kannustamaan itseäsi ja muita ja pisteenä i:n päälle kysymään neuvoa ja apua - kysyvä ei koskaan tieltä eksy.


Myönteisen Elämänmuutoksen aloittaminen ei myöskään vaadi minkäänlaista lähtötasoa! Se on tarkoitettu ihan tavallisille ihmisille, jotka hakevat miellyttävämpää arkea, ratkaisuja arkipäivän ongelmiin, onnenpisaroita, sydämen viisautta ja yksinkertaisesti rauhaisaa mieltä. Myönteinen elämänmuutos on lempeä tapa löytää oma sisäinen voimansa ja päästää se iloisesti valloilleen samanhenkisessä seurassa.

ASIAKKAILTA

Tämä oli elämäni ensimmäinen kerta, kun koin, että tulin kuulluksi. Erittäin läsnäolevaa ja myötätuntoista kohtaamista."

- Marjo

.Elämää nähnyt ja kokenut ammattilainen. Omien kriisiensä kautta voittoon selvinnyt lujan tahdon omaava terapeuttinen valmentaja. Peloton ja rohkea taistelijaluonne, joka ei jätä kiveäkään kääntämättä, jos se vain on asian selvittämiseksi tarpeellista. Hän uskaltaa katsoa totuutta silmiin ja näkee pintaa syvemmälle, oivaltaen asioiden todellisen laidan varsin nopeasti. Älykäs, terävä ja tarkkanäköinen, sekä erityisen empaattinen ja ihmisläheinen. Ei pelkää sanoa suoraan asioiden todellista laitaa ja kykenee uppoutumaan suoraan asioiden ytimeen. Neuvokas, lämminsydäminen ja vahvan eettisen perustan omaava ihminen. 

 -Tapio

".En yleensä jaa henkilökohtaisia asioitani,mutta tämän tahdoin jakaa sinun kanssasi,koska se osuu tilanteeseeni niin täysin.Monet eivät ymmärtäisi,mutta sinä,Eva ymmärrät.Kiitos siitä "

- Kirsi

"Olen tässä elämän varrella huomannut että on niin harvakseen ihmisiä, jotka haluavat pohtia ja ajatella syvällisesti asioita. Siksi haluan kertoa sinulle, koska koen että ihan aidosti välität ja sulla on kapasiteettia syvällisesti käydä asioita läpi. "

- Ritva

BONUKSENA 


1# JÄSENENÄ VOIT OSALLISTUA KESKUSTELUUN FACEBOOKISSA

Odotan innolla tapaavani myös sinut ME Klubin omassa yhteisössä Facebookissa! Tervetuloa mukaan keskustelemaan Hyvinvoivan mielen ja klubiin liittyvistä asioista.


2# JÄSENENÄ VOIT LUKEA LEHTIARKISTOA

Annan sinulle myös mahdollisuuden lukea aikaisemmin Kutsu Toisenlaiseen Maailmaan ilmestyneet verkkolehdet. On aivan mahtavaa lukea jatkokertomuksia ja säilyttää kaikki yhdessä varmassa paikassa.Tästä se lähtee!

Missioni on

"Ilo asuu sisälläni ja olen valmis jakamaan sitä muille."

Lämpöisin halauksin

Eva Hankasalo

*Kehittymistä tapahtuu ja tekniikka muuttuu koko ajan, joten pidätän oikeuden kaikenlaisiin muutoksiin.