Kutsu

TOISENLAISEEN MAAILMAAN 

AVAA OVIA UUDENLAISEEN AJATTELUTAPAAN & KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN KEHITTÄMISEEN

Intohimoni on tuoda Kutsu Toisenlaiseen Maailmaan neljä kertaa vuodessa ilmestyvässä verkkolehdessä parasta mahdollista vastapainoa elämään, uutisia vaihtoehdoista, kokemuksellista asiantuntemusta ja näkemyksiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisestä.


Sisältö:

30-päivän haasteilla muutat elämääsi

Rakastako haasteita? Haluaisitko kokeilla jotain uutta? Päätin laittaa itseni myös likoon ja kokeilla samaa 30-päivän haastetta, jonka jaan myös kaikille lukijoille.

Aika näyttää, mitä nämä haasteet saavat elämässäni aikaiseksi... kokemuksista ja tuntemuksista kerron sinulle lisää lehden sivuilla.

Eheän minä kuvan rakentamista

Kuinka saada rikkoutunut minäkuva taas eheäksi? Kerron sinulle askel askeleelta, kuinka voit oppia rakentamaan terveen ja eheän minä kuvan - sellaisen, joka voi kokea iloa & onnellisuutta itsestään. 

Inhimillistä ystävällisyyttä

Tarvisemmeko toisia ihmisiä rinnallemme vai pärjäisimmekö yksin? Ajatuksia herättäviä pohdintoja ihmisyydestä ja sen ulottuvuuksista. 


Enemmän iloa luonnosta

Luonnon vihreyttä, väriloistoa, vinkkejä, joilla voit tuoda luontoa osaksi kotiasi ja elämääsi.

Parantavaa läheisyyttä

Lähde mukaan "nojatuolimatkoille" kauniiseen luontoon ja lisää kehon & mielen hyvinvointia jopa kiireen keskellä.

Henkilöhaastatteluja

Näkemyksiä auttamistyöstä, kokemuksia myönteisistä elämänmuutoksista, kertomuksia tavallisten ihmisten arjesta.

Haluatko jakaa oman selviytymistarinasi - Ota yhteyttä

Opi luomaan vanhasta jotain uutta
Ravinnon rikkautta

Terveys on puoli ruokaa - näin ohjaa vanha viisaus. Lehden sivuilla panostan "Hyvän mielen ruokaan", joka on kaikea A ja O, unohtamatta luonnon maksuttomia antimia ja ravintoaineiden merkitystä kehon ja mielen yhtenevään hyvinvointiin. 

Liikunnan iloa

Ikärajoitteitako? Ajan puutetta? Motivaation vähäisyyttä vai etkö ehkä vielä ole löytänyt omaa "muotasi", joka toisi hymyn kasvoille ja saisi tuntemaan olonsa energisemmäksi.

Kerron sinulle, miten onnistut aloittamaan ja kuinka voit iloita eri liikuntalajeista jopa täysin ilmaiseksi.

Pysähtymistä ja rauhoittumista oman mielen ääreen

Kierrättämisen anteliaisuutta - kestävää kulutusta

Hukutko tavaroihin? Onko "Matti" kukkarossa? Haluatko ehkä kantaa kortesi kekoon ilmastotalkoissa? Tutustu eri vaihtoehtoihin, kuinka tehdä esimerkiksi vanhasta uutta, miten loihtia kaunista tai miksi ehkä kannattaa opetella jopa kokonaan uusi tapa kokea enemmän tyytyväisyyttä elämästään.

Esittelyssä: Kirpputoreja meiltä ja maailmalta

Ekologisia vaihtoehtoja 


Tunteiden rajatonta maailmaa


Ihanat tunteet, negatiiviset tunteet vai ei tunteita ollenkaan - mitä ihmettä? Miksi tunteet voivat vaihtua hetkessä leppoisasta riehuvaksi myrskytuuliksi ja takaisin auringonpaisteeksi. Lue kohtaamisista suoraan elävästä elämästä.

Mielen rentouttamista


Mikä onkaan ihanampaa kuin levollinen ja tyytyväisyyttä kokeva mieli. Tarvitsemmeko siihen jotain erityistä vai kykeneekö kuka tahansa saamaan enemmän tasapainoa elämäänsä ja jopa rentoutumaan hetkessä. Lisää keinoja Kutsu-verkkolehdessä.

Lopulta vähemmän on paljon enemmän

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Pinterest
  • YouTube