Tervetuloa sivuilleni

Lukemaan ja 
kehittämään hyvinvoivan mielen taitoja .

Voisin kertoa sinulle yhtä ja toista, voisin valehdella ja saada sinut uskomaan, kuinka täydellinen ja osaava olen, mutta auttaisivatko tyhjää sisältävät korulauseet sinua voimaan paremmin? Tekisivätkö ne sinut pidemmän päälle onnelliseksi vai tarvitsisitko ennemminkin jotain pysyvämpää - sellaista, joka antaisi sinun elämällesi merkityksen.

Sanotaan, että yrittämisen ja erehdysten kautta ihminen voi vain oppia ja uskon siihen. Ilman virheitä, epäonnistumisia emme voisi edes koskaan havaita onnistuvamme. Me tarvitsemme osaksemme monenlaisia kokemuksia, jotta voisimme löytää todellisen itsemme, kokea aitoa iloa ja onnellisuutta elämästämme.

Elämänkatsomukseni pähkinänkuoressa

"Mikään ei ole niin huonosti, etteikö se huomenna olisi paremmin" - tätä lausetta joskus hoin mielessäni, kun elämä potki rankalla kädellä vasten kasvoja. Nykyisin...

Uskon ja luotan siihen, että mikään elämässä ei kuitenkaan ole sattumaa, kuten se, että luet nyt tätä kirjoitustani. Kaikella on tarkoituksensa ja paikkansa - toisinaan niiden ymmärtämiseen voi mennä hieman aikaa. Tiedän kokemuksesta, että meillä jokaisella on aivan valtava potentiaalinen mahdollisuus tehdä ja luoda paljon hyviä asioita elämäänsä ja löytää sille syvempi ja antoisampi merkitys. Toisinaan myönteiseen elämänmuutokseen riittää vain pienen pienikin ajatuksen vaihdos.

Arvoni elämässä


Myötätunto, rakkaus, avoimuus, rehellisyys, hyväntahtoisuus, läsnäolon taito, oikeudenmukaisuus, eettisyys, positiivisuus, ystävällisyys, anteliaisuus, syvällisten/opettavaisten kirjojen tutkiminen/pohdiskelu, rohkeus, itsetuntemuksen kehittäminen, ilo, mielenrauha ja sydämen viisaus.

Mitä muuta haluan kertoa itsestäni

Olen ollut varmasti koko elämäni kiinnostunut ihmisistä, heidän tavastaan toimia ja ajatella - löytää ymmärrystä ja selitystä jopa tämän maailmakaikkeuden toiminnalle. Minua kiehtoo ihmismielen tutkinen, syy- ja seuraus suhteet, jakaa keinoja onnellisuuden ja paremman elämän saavuttaminen, joita itselleni on annettu - voidakseni paremmin. 

Olen elämässäni saanut lukuisia kertoja havaita, että aina on olemassa ratkaisu, vaikka tilanne siinä hetkessä olisi näyttäytynyt kuinka huonolta tahansa. Minun kantava voima elämässäni on sisäinen ilo, hyväntahtoisuus, myötämielisyys ja avoimuus, joiden avulla pyrin auttamaan muita ihmisiä luottamaan itseensä ja kehittämään mielenrauhaa. 

Tiedän, että jokainen meistä tekee virheitä, kukaan ei voi välttyä niiltä, mutta niissä hetkissä piilee myös "kultajyvä", jota emme saa unohtaa, sillä ne antavat aina uuden mahdollisuuden opetella toimimaan jatkossa toisin. 

Elämässä ei mikään ole pysyvää, sen se on opettanut, joten pyrin elämään aina tässä hetkessä rauhallisin ja luottavaisin mielin, joista puhun & kirjoitan enemmän mm. myönteinen elämänmuutos sivustolla.

Mitä muita palveluita voin tarjota


Toimin myös päätoimittajana Kutsu Toisenlaiseen maailmaan -verkkolehdessä, joka tarjoaa elämänviisautta pintaa syvemmältä, uusia näkemyksiä mm. vastoinkäymisten ylittämiseen ja keinoja paremman elämän & mielen tasapainoinon saavuttamiseen. Lisäksi pidän verkossa vlogia  hyvän mielen elämäntaidosta ja välillä haastan myös itseni tekemään jotain. Järjestän myös erilaisia verkkokursseja hyvinvoivan mielen taitoon liittyen.
Ja kauttani on mahdollista saada syvempää tietoisuutta & vinkkejä mm. eri kustantajien julkaisemien kirjojen avulla.


Sivuston tarkoitus

Kaikkien blogikirjoitusten, verkkoseminaarien ja mahdollisten verkkokurssien tausta-ajatuksena on mahdollistaa ihmisen tutustuminen omaan itseensä ja auttaa häntä löytämään arjen ongelmien taakse kätkeytyneet kyvyt ja voimavarat. Tavoitteena myös tuoda syvällisempiä näkökulmia ja toimivia keinoja siihen, kuinka selvitä erilaisista  mullistavista kriiseistä, kuten esimerkiksi masentumisesta, läheisen kuolemasta, surusta, ahdistuksesta, avioerosta ja muista ihmiselämää ravistelevista asioista.

Käytetyt keinot pohjautuvat vanhaan itämaiseen filosofiaan ja maailmalla oleviin tieteellisten tutkimusten tuloksiin. Omakohtaisten kokemusten kautta voin sanoa, että nämä keinot todellakin toimivat ja niiden avulla on mahdollista rakentaa elämälleen uusi suunta ja tukeva perusta. Mielen hallinta ja ajatuksen voima ovat mahtavia käyttövälineitä, joita jokainen voi oppia hyödyntämään omassa elämässään.Lämpöisin halauksin

Eva Hankasalo

Kokemusasiantuntija

Elämäni motto:

"Ilo asuu sisälläni ja olen valmis jakamaan sitä muille."

Kiteytettynä

Neljä lasta & mies

Viisi koiraa

Kaksi kissaa

Ja viidenkympin "villitys" lähestyy

Lähellä sydäntäni

Toisten auttaminen

Kirjoittaminen

Lukeminen

Henkinen hyvinvointi

Kierrättäminen

Vaeltaminen & luonto

Meditointi

Jooga

Valokuvaus

Tiedot & taidot

Kokemusasiantuntija

P.L.C. Master Therapeutic Coach

Life Skill´s Coach

NLP-practioner

Spiritual Mind Map -kouluttaja

Hydrobic -ohjaaja

Aerobic -ohjaaja

Vesijumppa -ohjaaja

Spinning -ohjaaja

Laihdutusryhmien -ohjaaja

Kirjoittamisen perusopinnot

Studio Orfeus

InDesing

Luottamushenkilönä toimiminen

Yhdistystoiminta

Yrittäjyys

Myyntipäällikkö

Päätoimittaja

Kirjailija

Yli 10-vuoden itämaisen filosofian & psykologian opiskelu


Otoksia matkani varrelta....

"Älä etsi ihmistä, joka ratkaisisi kaikki ongelmasi, etsi ihminen, joka seisoo vierelläsi."

"Onnellisuus ei löydy itsensä ulkopuolelta - se löytyy sisältä - omasta mielestä."

"Äitiys ei tarvitse sanoja, se on näkymätöntä kosketusta, ääneen lausumattomia sananparsia, hiljaista myötäelämistä epäitsekkään rakkauden tiellä."

"Olkoonpa elämämme nyt hyvää tai huonoa, olkaamme silti kiitollisia jokaisesta uudesta päivästä."

"On vaikeaa odottaa ja olla kärsivällinen, mutta vielä vaikeampaa on myöhemmin katua  - asioita, joita ei uskaltanut edes yrittää."

Ja muista: