Viikon 5 uutiset

#1

Kirjoitin alkuviikosta vieressä olevan lauseen ja jaoin sen facebook sivulla> . Tämä lause laittoi ainakin minut miettimään, kuinkakohan paljon vaalimme ja panostamme sisäisen tyytyväisyyden kehittämiseen? Toivottavasti paljon.

Sen kehittämiseen löytyy varmasti monia keinoja, mutta nyt tällä viikolla tein todella poikkeuksellisen siirron ja jaoin Myönteinen Elämänmuutos -ryhmään mm. aivan uskomattoman kymmenen sivuisen aloituspaketin, joka auttaa tarkastelemaan elämää pintaa syvemmältä ja jäsentämään monia monia asioita.

#2

Lisäksi jäsenet saivat kaksi uutta videota (kesto yhteensä lähes 2h), joissa kerron yhdessä toisen pätevän asiantuntijan kanssa, syistä ja seurauksista - sellaisista tekijöistä, mitkä vaikuttavat ihmissuhteisiin. Kuinka koemme ihmissuhteet - myönteisinä, ikävinä, mielekkäinä vai raastavina. Ja ennen kaikkea, miten voimme omilla toiminnoillamme vaikuttaa siihen, että toiset eivät veisi meidän omaa onnellisuuttamme tai voimavarojamme.

#3

Olet ehkä myös jo nähnyt ilmoituksen uuden Kutsu Toisenlaiseen Maailmaan - verkkolehden ilmestymisestä. Se on uusi lehti, jossa jaan tietoa & taitoa mm. mielenrauhan kehittämiseen & tasapainoisen elämän saavuttamiseen. 

Tämä ilmestyvä lehti on nyt ja aina lukijalle aina maksuton, eikä sido mihinkään, joten jos et ole vielä tilanut sitä itsellesi, niin se onnistuu nyt helposti vaikka tämän linkin takaa.

#4

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, olen myös aloittanut suuren urakan tällä sivustolla... mm. tuomalla kaikki vuodesta 2018 ilmestyneet blogikirjoitukset tälle sivulle. Projekti on vielä hieman kesken, mutta lukuisia blogitekstejä on jo julkaistu.


Kaikkea uutta ja mielenkiintoista on siis vihdoin ja viimein tulossa. Ja kuten lauseeni ilmaisi myös minulle itselleni ja ehkä laittoi ajattelemaan laajemmin, niin on hyvä muistaa, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uudestaan + katastrofi ei ole se, että teemme virheitä, vaan se, että emme enää edes uskalla yrittää.


Näillä sanoilla kiitän & kumarran ja on aivan mahtavaa, että olet mukana matkassa.

Lämpöisin halauksin

Eva Hankasalo