Hyvinvoivan mielen puolesta

Hei,

Ja tervetuloa sivuilleni saamaan enemmän tietoa & taitoa, kuinka sellaisistakin ilmiöistä kuin masennus, ahdistus ja paniikkikohtaukset...voi päästä eroon tai kuinka kehittää hyvinvoivaa mieltä.

Voit mm. lukea, kuinka olen mustien pohjamutien kautta saanut opetella elämään aivan uudenlaisella - iloa elämään asenteella, mutta ennen kaikkea tältä sivustolta löydät tietoa & taitoa siihen,  kuinka "alastomaksikin" revitty ihminenkin voi selvitä, nousta uudestaan ylös ja löytää aitoa onnellisuutta elämäänsä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat vain sanoa Hei, niin oveni ovat aina avoinna ja voit ottaa minuun henkilökohtaisesti yhteyttä suoraan tästä>

Ystävällisin terveisin

Eva Hankasalo

Kokemusasiantuntija

P.L.C - Master Therapeutic Coach

Itämaisen filosofian & psykologian opiskelija (yli 10-vuotta)

ja paljon muuta...

Tutustu sisältöön

Uusi sivu aukeutuu, kun klikkaat vain kuvaa.

Podcast>

On UUSI jatkokertomus  masentuneesta ihmismielestä - sen synnyttämistä kokemuksista ja näkemyksistä - riivatuista tunteista ja mielen syvistä onkaloista. 

Alkaa helmikuussa.


Vlogi>

Ajatuksia elämästä

Tuleeko meidän aina opetella kantapään kautta, ennenkuin "läksyt" menee perille? Katso päivän mietinnät elämästä, jotka pohjautuvat aikaisemmin ilmestyneisiin ajatelma lauseisiin.

Vieraskynä>

Olen todella kiitollinen myös muille kirjoittajille, heidän suunnattomasta panoksestaan auttaa ja tuoda esiin elämässä ilmenneitä asioita, ehkäpä jopa aivan uudenlaisesta näkökulmasta.


TILAA NYT ILMAINEN Kutsu Toisenlaiseen Maailmaan -verkkolehti

Uusi verkkolehti saapuu suoraan sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Verkkolehdessä kerron sinulle eläviä tarinoita ja annan vinkkejä, jotka liittyvät olennaisesti hyvän mielen kehittämiseen ja tasapainoisen elämän saavuttamiseen. Verkkolehteni on sinulle täysin ilmainen. 

Tietosuojakäytäntö

Tilaa maksuton Kutsu Toisenlaiseen Maailmaan -verkkolehti

* indicates required

Aiheet joista kirjoitan & puhun:

#Ahdistuneisuus #Ajatuksen voima #Elämäntaito #Henkinen hyvinvointi #Herkkyys #Ihmissuhteet  #Itsetuntemus #Jälleensyntymä #Karman laki #Kiitollisuus #Läsnäolon taito  #Masentuminen  #Meditaatio #Myönteinen elämänmuutos #Paniikkikohtaukset #Parisuhde #Pelkojen kohtaaminen  #Rentoutuminen #Selviytymistarinat #Stressin hallinta #Tunteet ja tunteiden hallinta   #Voimavarojen kehittäminen

Muut uudet julkaisut sivustolla